maanantai 17. huhtikuuta 2017

Puolessa välissä


Huikeaa matkailua takana jo mahtavat kaksi viikkoa, viikko mennyt niin nopeasti etten ole blogiaakaan ehtinyt kirjoitella. Viimeviikon lauantaina olimme katsomassa NHL peliä, onneksemme Winnipeg Jet otti itselleen kotipelissä voiton, katsomossa oli 15 500 katsojaa, joten kovalta ääneltä ja huudolta ei vältytty, mahtava kokemus. Pelit ovat todella kalliita täällä, mutta koulu osti meille liput peliin(:: 









Maanantai ja tiistai olivat normaaleja koulupäiviä. Rullasimme permenentin, teimme vaalennuksia ja saimme värjätä shokkivärejä harjoituspäihimme. Iltaisin menimme aina kauppakeskuksiin shoppailemaan. Aurinko on paistanut koko viikon ja ollaan nauttittu yli +20 asteen kesäkeleistä(: Valmistujaismekko on löydetty, tuliaisia ostettu eli mitään ei enää puutu (:  Torstaina olimme koko päivän katsomassa paikallisia Taitaja kisoja, taso ei ole niin kovaa kuin meillä Suomessa.









Torstai-iltana kävin isäntäperheeni kanssa katollisessa kirkossa kiirastorstain messussa. Uskonto on aivan erilainen mihin olen tottunut, mutta tulipahan nähty ja opittua uutta(:  Perjantai on täälläkin pitkäperjantai, joten meillä oli vapaata koulusta. Koko perjantai päivän satoi vettä, joten pysyttelin koko päivän sisällä lämpimässä. 





Lauantaina menimme ihmisoikeuksien museoon koko porukalla. Museosta jäi mieleen synkkiä ja surullisia tarinoita. Museon jälkeen kävelimme markettiin, katselemaan paikallisia matkamuistomyymälöitä. Tänään olimme Casinossa isäntäperheeni kanssa, mahtava ja hauska paikka. Paljon ihmisiä. (:













Elämä täällä on niin erinlaista, alan pikkuhiljaa tottumaan maan kulttuuriin. Bussireitit alkavat tulla tutuksi, ja oma kotiseutu on tuttua. Olen aina iltasin käynyt lenkillä katsomassa lähiseutua. Kaunis paikka, vaikka täällä on loppujenlopuksi todella karua. Suomessa on oma piha, täällä ei, talot ovat aivan vieri vieressä.  Suomessa on paljon asioita hyvin, on ilmanen kouluruoka ja ilmaset koulut. Onhan se mahtavaa nähdä miten muualla maalla asiat toimii ja tehdään.
Ensiviikolla eläintarhaan ja viimeinen viikonloppu ennen lähtöä(:
Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti