sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Lentokoneessa....


Matkani alkoi perjantaina Turun linja-auto asemalta klo 16.28. Hyppäsin opettajani kanssa bussiin ja lähdimme kohti Helsingin lentokenttää. Lentokentällä vaihdoimme bussia ja menimme lentokenttähotelliin yöksi. :) Söimme illallisen porukassa ja menimme nukkumaan tietäen, että herätys olisi puoli neljältä.
Aamulla herätessäni en vielä tiennyt mitä odottaisin lentomatkalta. Menimme neljältä aamulla syömään, jonka jälkeen hyppäsimme klo 4.40 bussiin. Lentokentällä teimme lähtöselvityksen, jossa meillä oli ongelmia passien ja lentolippujen kanssa. :/
Ensimmäisellä lennolla, joka lähti Helsingistä 6.35 vei meidät Frankfurtiin.  Aamulennolla meille tarjottiin juotavaa ja rusinapulla. Saimme opettajani kanssa vierekkäiset istumapaikat. Saksassa meillä oli pitkiä kävelymatkoja tunneleiden ja hissien avittamana, mutta lopulta löysimme Air Canadan portile. Kävimme vielä kaupassa ostamassa lennolle juomat.
Kanadan lento kesti kahdeksan tuntia, lennolla meistä pidettiin todella hyvää huolta ja tuli olo että meille tarjottiin kokoajan ruokaa ja juotavaa:3 Matka sujui elokuvia katsellessa ja sudokua tehdessä(: Monterealiin päästyämme meillä oli vielä yksi lento edessä, edellinen lento oli myöhässä, joten haimme laukut juosten ja veimme ne uudestaan lähtöselvitykseen jonka jälkeen astuimme koneeseen. Ehdimme juuri ja juuri Lento kohti Winnipegiä alkoi: päässäni pyöri monenlaisia ajatuksia, mietin millainen isäntäperheeni on ja että tulevatko he hakemaan minua kentältä? Kolmen tunnin lento oli ohi ja menimme hakemaan laukkuja, isäntäperheemme odotti alhaalla, kaikki oli hyvin! Saimme myös kaikkien laukut perille asti Jännitti puhua englantia... hyvin se meni, kerroin isäntäperheelleni, että tulin tänne opiskelemaan englantia, kun lähden kotiin lupaukseni on, että opin sitä paljon!






















Lähdimme lentokentältä isäntäperheen kyydillä ja he näyttivät minulle missä on minun kouluni, ihmettelin kun täällä on ikea:) Sanoivat että mennään käymään siellä joku päivä:3 Pääsimme isäntäperheeni kotiin, josta löytyy kuntosalit ja pelihuoneet, eli on iso ja kodikas talo:3 Minulla on oma huone, joka on todella mukava ja täällä on parisänky ja isot laatikostot tavaroilleni, viihdyn täällä!  Söimme kanaa ja spagetti-jauheliha-makkarakastiketta, oli todella hyvää. Kävimme vielä isäntäperheen äidin kanssa kävelylenkillä, jonka aikana hän näytti mistä bussini lähtee ja miten pääsen kouluun bussilla:3
Tänään menemme klo 12 syömään porukalla ja näemme Davidin, joka kertoo meille koulusta. Odotan innolla mitä tuleva neljä viikkoa sisältää.
Kuulemisiin Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti