lauantai 8. huhtikuuta 2017

Ensimmäinen viikko koulussa...

Aika on kulunut todella nopeasti, eihän tässä ole enää kuin kolme viikkoa aikaa. Olen kokenut viikon aikana todella paljon. Tiistaina koulussa pääsimme leikkaamaan harjotuspäitä sekä seuraamaan muiden työskentelyä. Tutustuimme osastoon ja meille kerrottiin mistä löytyy mitäkin. Todella hassua, kun täällä pesupaikat ovat seinässä kiinni, eli asiakkaan hiuksia pestään sivulta päin. Aluksi hyvin vaikeaa, kun olen tottunut pesemään hiuksiä takaatapäin. Koulussa on käytössä Paul Mitcellin tuotteet, niin värit, muotoilutuotteet sekä permanettiaineet. Koulun jälkeen menin isäntäperheeni kanssa shoppailemaan viereiseen kauppakeskukseen, jossa huomasin että täällä meikit ja vaatteet ovat hyvin edullisia. 



Keskiviikkona koulussa teimme harjotuspäähän kerrostusleikkauksen ja loppupäivästä raidoitimme pään, koska opettaja haluaa nähdä miten osaamme tehdä mitäkin. Päivät kuluvat nopeasti koulussa. Raidoutukset onnistuivat hyvin ja oppisin uuden tekniikan tehdä kerrostusleikkauksen. Koulupäivän jälkeen menin kotiin ja ette arvaakkaan, löysin ensimmäistä kertaa ihan oikean bussin kotiin, finally!! (; Torstaina jatkoimme harjoituspäiden kanssa työskentelyä, teimme heti aamulla veitsileikkauksena päihin kerrostetun polkkatukan ja iltapäivällä harjottelimme permanentin. Permanenttirullat on täällä hyvin outoja, kesti kyllä hetki saada rullat päähän, kun on niin erilaisia kuin Suomessa. Koulun jälkeen matkustimme vielä opettajamme Katin ja muiden suomalaisten kavereiden kanssa shoppailemaan Polo Parkiin. Menimme koululta vahingossa väärään bussiin ja matkustimme Polo parkkiin bussilla puolitoista tuntia... Tuli paha ja heikko olo, kun bussissa oli tukahduttavan kuuma ja paljon ihmisiä. Illalla metsästin bussilla kotiin, kysyin kuskilta meneekö tämä bussi sinne minne haluan ja hän lupasi kertoa minulle koska tulee minun pysäkkini. Bussikuskit ovat täällä todella ystävällisiä, auttavat aina kun pyytää apua. Löysin lopulta kotiin kello yhdeksan aikoihin. Perjantaina koulussa meillä oli nyyttikestit ja omien hiustenlaittopäivä, raidoitimme ja värjäsimme minun hiukset. Nyyttikestit ovat täällä ihan erilaiset, oppilaat tuovat kouluun padassa lasagnea, pulled porkkia, paljon erilaisia lämpimiä ruokia, osa oli leiponut ja osa toi juotavaa. Paljon erilaista syötävää. Seurasimme samalla kun muut harjoittelivat kisoihin; tekivät todella mahtavia töitä. Perjantai-iltana olin vain kotona ja juttelin kaikenlaista isäntäperheen kanssa. Olivat tehneet minulle todella hyvää kalaa ja riisia, Nam! Kyllä mun kelpaa(:


Aamu alkoi syödessäni tuoreita pannukakkuja, paistettua kananmunaa ja pekonia. Tänään onkin luvasa hyvin erityinen päivä, mennään iltapäivällä lautapeli kahvilaan ja sen jälkeen katsomaan änäriä!!
Innolla odottaen tätä päivää, Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti