maanantai 24. huhtikuuta 2017

Kolme viikkoa takana

Viikko on taas kulunut todella nopeaan. Viikolla koulussa teimme värjäyksiä, harjoittelimme erilaisia miesten leikkauksia, monenmoista uutta saanut oppia taas jälleen. Illat vietimme keskustassa ja muutaman illan sitten kotona isäntäperheen kanssa. Torstaina menin isäntäperheeni kanssa syömään  Yes nimisen kiinalaiseenravintolan buffet pöytään. Tarjolla oli paljon erilaisia susheja, rapuja, hedelmiä, friteerattua kanaa, banaania, rapuja, sipulirenkaita. En edes muista kaikkea niin paljon syömistä. Jälkiruoaksi oli loputon jäätelöpöytä, kakkuja ja vohveleita. Todella hyvää ruokaa, illalla myöhään kotio(:











Tässä meidän voittokuvat
Perjantaina meillä oli koulusta vapaata, kun opettajilla oli silloin kokouksia. Menimme perjantaina eläintarhaan johon meitä lähti noin 20 opiskelijaa. Eläintarhassa meille annettiin kisa, piti ottaa neljästä erilaisesta paikasta kuva, ja voittaja tiimi voittaisi MITT hupparit, no mehän pistettiin juoksuksi ja kiersimme eläintarhan nopeasti ottaen kuvat, voitto oli meidän Perjantai päivä oli todella kuuma, paloin ensimmäistä kertaa,josta jäi kauniit rajat xd Muut lähtivät eläintarhasta aikaisemmin kotiin, mutta me halusimme vielä jäädä ja menimme sitten eläintarhasta oma-aloitteisesti bussilla kotiin. Oikeat bussit löytyivät ja pääsimme kaikki kotiin kuuden aikoihin. Lähdin kotiin tultuani katsomaan Edwardin tikanheittokisoja. Ilta kuluii siellä mukavasti, olin kotona puoli yhden aika.













 
Lauantaina satoii lunta ja oli todella kylmä. Kävimme Claricen kanssa Ikeassa, käsityö kaupassa ja ostamassa tarvikkeita kun illalla leiposin isäntäperheelleni korvapuusteja. Tänään sunnuntaina nousin aamulla kipeänä, päivällä nukkunut ja kärsinyt kuumeesta ja flunssasta, kyllä se tästä/:
Perjantaina lähtee monen tunnin lento kotio, pakkaamista voisi aloitella pikku hiljaa.
Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti